Despre Best Project Team

Best Project Team este simbolul comercial al societății DCG Consulting SRL, societate înființată în anul 2001, fiind o companie cu capital integral privat.

În perioada 2001-2013 a oferit servicii de consultanță în relații publice și comunicare.

Începând cu perioada 2013-2014 societatea și-a dezvoltat serviciile, completând echipa cu experți din domeniul fondurilor europene și de investiții, concentrându-și activitatea pe consultanță în management și servicii conexe.

Oferim prin echipa noastră și parteneri servicii integrate pentru dezvoltarea societății Dumneavoastră. Suntem la curent cu ultimele noutăți și ne dezvoltăm permanent oferta de servicii pentru realizarea rapidă, fezabilă, eficace şi durabilă a proiectelor de dezvoltare, adaptată nevoilor fiecărui client în parte.

Deoarece monitorizăm permanent activitatea instituţiilor naţionale, europene şi internaţionale relevante în sectoarele ţintă ale programelor și proiectelor de finanțare, asigurăm cele mai adecvate sfaturi și informaţii pentru planurile de dezvoltare clienţilor. Prin colaborarea cu aceste instituții, oferim acces la diverse oportunităţi de dezvoltare relevante pentru fiecare client.

Jors Maria Ilariana

Asociat: Ilariana Maria JORS

Absolventă a Universității “Petru Maior” din Tîrgu Mureș, Facultatea de Științe și Litere, Specializarea Istorie - Relații Internaționale și Studii Europene, momentan masterandă la SNSPA – Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană, Specializarea – Evaluarea programelor și politicilor publice europene (EPPPE).

Are peste 10 ani experiență în elaborarea și implementarea de proiecte din fonduri nerambursabile, atât pentru clienți (autorități publice, societăți comerciale, asociații și fundații) cât și ca beneficiar/partener, în mediul business sau societatea civilă (organizații neguvernamentale). Pe lângă experiența diversă în mediul privat, menționăm  experiența în administrația publică: consilier achiziții publice (Biblioteca Centrală Universitară București), consilier programe și proiecte (Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate), ocupând și funcția de consilier personal secretar de stat (Ministerul Culturii și Identității Naționale). 

Experiența vastă, acumulată din numeroasele proiecte în care a fost implicată în mediul privat precum și cea dobândită în sistemul public, este unul din principalii factori de succes pentru înțelegerea necesităților clienților și adaptarea serviciilor la piața în plină inovare și schimbare. 

 

 Facebook I LinkedIn I Twitter I Instagram I Blog  

 

 

Profesionalismul

  • Tratăm cu seriozitate maximă fiecare cerere a clienților implicându-ne în totalitate în fiecare proiect

Pasiunea

  • Ne implicăm în totalitate în fiecare proiect, de la planificare până la monitorizarea și raportarea post-implementare, punând accent pe excelența serviciilor oferite și identificarea soluțiilor la problemele apărute

Evoluția

  • Capacitatea echipei de adaptare la tot ce este nou face posibilă personalizarea și adaptarea proiectelor și soluțiilor la cerințele clienților noștri.

Acestea sunt principalele valori ce conduc echipa noastră spre una din firmele de top din România și la nivel european.

Credem că succesul clienților noștri este și succesul nostru așadar misiunea noastă este aceea de a aduce succesul și mulțumirea clienților prin excelența serviciilor oferite.

Carieră

Internship 2019

Internship 2018