× Bine ați venit la Forumul Kunena!

Spune-ne nouă şi membrilor noştri cine ești, ce îți place şi de ce ai devenit un membru al acestui site.
Le urăm bun venit tuturor membrilor noi și sperăm să te vedem cât mai mult pe aici!

Best Project Team vă urează Bine ați venit pe platforma noastră.

More
3 years 11 months ago #2 by dan-marius
Am creat acest forum pentru discuții legate de programele de finanțare, dezvoltare parteneriate sau alte oportunități existente pentru ONG-uri, societăți economice sau autorități publice. Discuțiile care nu au o minima legătură cu acest domeniu, pot fi permise doar în măsura în care sunt acceptate de moderatori și administratori.
Moderatorii/administratorii au dreptul de a închide sau de a șterge discuțiile fără legătură cu aceste subiecte fără a da (în mod necesar) explicații.


Postarea de imagini și lucrări, altele decât cele personale trebuie sa fie însoțită de specificarea sursei și a autorului. Pentru a nu încălca legea dreptului de autor trebuie sa cereți voie proprietarului de copyright pentru a posta materiale ale acestuia. În aceste condiții, proprietarii acestui forum se exonerează de responsabilitate eventualelor litigii apărute, dacă membrii acestui forum nu procedează cum s-a specificat mai sus, și postează materiale ce nu le aparțin sub semnătură proprie. Încălcarea acestei reguli poate duce la sancțiuni, în funcție de gravitate, de la avertisment până la excluderea de pe website/forum. Dacă apar litigii între autori și cei ce au postat materiale ale acestora fără specificarea sursei, sperăm că rezolvarea se va face pe cale amiabilă.


Reclamele sunt strict interzise pe prezentul forum fără aprobarea prealabilă a BestProjectTeam.ro, indiferent dacă sunt de la alte firme de consultanță, consultanți sau alte societăți.


Moderatorii si administratorii au dreptul sa aplice sancțiuni variind de la un banal avertisment, pană la retragerea dreptului de a posta/intra pe website/forum pe perioada determinata sau indefinit.


Fiecare utilizator este singurul responsabil pentru conținutul mesajelor sale.


Vă rog sa păstrați pe forum, un limbaj si un comportament (virtual) civilizat.

Please Autentificare to join the conversation.

Time to create page: 0.065 seconds
Subscribe Here


Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Acest website poate fi utilizat numai in conformitate cu Termenii și condițiile de utilizare.

Cautare