Google: Lansează platforma pentru IMM-uri

Platforma Google pentru IMM-uri, un hub de instrumente și resurse gratuitepentru a facilita și susține digitalizarea afacerilor românești.

Platforma pune la dispoziție resurse gratuite pentru IMM-uri și oferă sesiuni individuale de consultanță online.

Prin Google Compania Mea îți poți lista afacerea atât pe Google Search, cât și pe Google Maps, pentru a-ți ajuta clienții să te găsească mai ușor și să fie la curent cu cele mai recente schimbări și anunțuri privind activitatea afacerii tale.

Dacă nu ai un site, folosește instrumentul Site-ul Companiei Melepentru a-ți crea un spațiu online gratuit.

Dacă vrei să-ți dezvolți un magazin online, consultă pagina Resurse adiționale.

Dacă ai deja un site, instrumentul Testează Site-ul Meu îți oferă o serie de recomandări pentru un site mai rapid și mai prietenos. De asemenea, cu ajutorul Google Analytics poți avea o privire de ansamblu asupra performanței afacerii tale în online.

Pentru a înțelege mai bine consumatorii și interesele acestora în funcție de căutările lor online, precum și trendurile referitoare la industria în care activezi, Google îți pune la dispoziție două instrumente: Trenduri & Alerte.

Piețe Sugerate este instrumentul Google care te ajută să-ți extinzi compania la nivel global, găsind cele mai potrivite piețe pentru afacerea ta, în funcție de interesele clienților din țările respective.

Sesiunea durează aproximativ o oră, este gratuită și oferă posibilitatea de a discuta cu un trainer specializat. În timpul sesiunii, participantul va putea să:

  • învețe cum să utilizeze instrumentele Google,
  • își clarifice nedumeririle privind activitatea afacerii în online,
  • primeasca sfaturi despre gestionarea digitală a afacerii în timpuri de criză.

Pentru înscrieri este necesară completarea acestui formular, urmând ca un trainer specializat să vă contacteze pentru detalii privind data și ora sesiunii.

 

Sursa: EVENTS WITH GOOGLE