Anunț Internship 2019

Având în vedere intrarea în vigoare a Legii nr. 176 din 17 iulie 2018 privind internshipul, oferim două locuri pentru internship. 

Programul va fi  pentru o perioadă de patru luni, în limita a 720 ore/contract, cu posibilitate ulterioară de angajare(program entry-level). 

Activitățile desfășurate în cadrul programului de lucru: elaborare proiecte/planuri de afaceri pentru finanțare din surse nerambursabile (elaborare cereri, planuri de afaceri, formulare, buget, studii de piață, baze de date, etc.), analiza informațiilor din domeniul finanțărilor atât din mediul online cat și prin comunicarea cu diferite instituții finanțatoare (identificare informații în domeniu, elaborare materiale și articole pe baza acestora). 

Locul de desfășurare a programului: Zona Titan - Bld. 1 Decembrie 1918, București. 

Perioada de depunere a candidaturilor: 01 februarie - 30 aprilie 2019, electronic, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Interviurile se vor organiza până la data: 15 mai 2019 și vor fi "face-to-face". 

Documente necesare (eliminatorii):1. Curriculum Vitae (CV) în format Europass și 

                                                        2.  Scrisoare de intenție

Documentele vor fi trimise electronic la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu mențiunea la subiect - "pentru internship 2019".

Locurile nu se limiteaza la o categorie de studii, fiecare candidat explicând în scrisoarea de intenție de ce dorește să participe precum și o descriere cu elementele care îl recomandă pentru program.

Indemnizație lunară (proporţional cu numărul de ore de activitate desfăşurată). La finalul perioadei de internship vor primi un certificat de internship şi, la cerere, o scrisoare de recomandare.

Pentru mai multe detalii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.