JCI Târgu Mureș prelungește până în 19 aprilie termenul de înscriere la Programul Național Intensiv de Mentorat pentru Consultanți

În scopul susținerii tinerilor antreprenori români JCI Târgu-Mur în colaborare cu Jors Ilariana Maria, organizează anul acesta primul Program Național de Mentorat Intensiv pentru Activitățile de Consultanță în Management din Romania.

 

Programul este GRATUIT (cu condiția finalizării programului conform informațiilor prezentate pe website).

Acesta are menirea de a ajuta participanții să-și dezvolte abilitățile din sectorul consultanței în management și să înțeleagă politicile cu privire la finanțările nerambursabile.

Activitățile de menorat vor avea trei componente:
  1. 3 întâlniri de grup, conform calendarului ediției 2020;
  2. Activități online de mentoring de grup;
  3. Activități online de mentoring individual – dacă este cazul.

Programul va fi împărțit în 26 teme (câte una pe săptămână) și fiecare temă în 5 puncte.

Publicul țintă sunt tinerii cetățeni români cu vârsta până în 35 de ani și cu experiență de maximum 2 ani în domeniul consultanței în management, fiind binevenite și  persoanele fără pregătire în domeniul consultanței, care-și asumă ca până la finalul programului să înființeze o societate de consultanță.

Echipa JCI Târgu Mureș, vă asigură că veți avea acces la cele mai bune informații de la cei mai pregătiți oameni din domeniu pentru a vă dezvolta afacerea.

Ca urmare a situației de urgență în care ne aflăm am hotărât următoarele:

Prelungirea perioadei de depunere a candidaturilor până în data de 19.04.2020, ora 20.00;
Prima întâlnire de grup se va decala la o dată stabilită ulterior de comun-acord, fără a modifica calendarul general al programului.
Mulțumim pentru înțelegere!
Pentru detalii complete cu privire la înscriere consultați pagina programului: http://jcimures.ro/program-de-mentorat-pentru-consultanti/ sau contactați-ne la adresa mentoring.cons2020@gmail.com

SURSA: JCI TÂRGU-MUREȘ