Proiect de Ordin privind elaborarea şi derularea Programului naţional de restaurare a monumentelor istorice

Ministerul Culturii și Identității Naționale supune dezbaterii publice modificări privind elaborarea şi derularea Programului naţional de restaurare a monumentelor istorice.

Ministerul Culturii și Identității Naționale supune dezbaterii publice în temeiul Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, proiectul de Ordin pentru modificarea Normelor metodologice privind elaborarea şi derularea Programului naţional de restaurare a monumentelor istorice, finanţat de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii, şi gestionat de Institutul Naţional al Patrimoniului, aprobate prin Ordinul ministrului culturii nr. 3765/2016.

 

În conformitate cu dispoziţiile alin. (4) al art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, propunerile și observațiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii, pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Culturii și Identității Naționale, B-dul Unirii nr. 22, sector 3, București, pe fax, la nr. 021/222.85.43 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 06.09.2019.

 

Sursa: Ministerul Culturii și Identitați Naționale