Seminarii informative regionale din cadrul apelului "Creșterea incluziunii și abilitarea romilor"

Fondul Român de Dezvoltare Sociala (FRDS), în calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locala, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, organizeaza trei seminarii informative regionale adresate entităților interesate să depună proiecte in cadrul apelului de propuneri de proiecte "Creșterea incluziunii și abilitarea romilor" (Enhancing Roma Inclusion and Empowerment).

 

Apelul "Creșterea incluziunii și abilitarea romilor", care va fi lansat de FRDS în luna septembrie 2019, are o alocare financiară totală de 16 milioane de euro și vizează promovarea incluziunii sociale, combaterea discriminării și a rasismului, promovarea schimburilor interculturale și consolidarea capacității de sprijinire a dezvoltării in comunitățile cu procent mare de etnici romi.

Evenimentele regionale de informare iși propun să ofere participanților informații specifice privind conditiile de finanțare a propunerilor de proiecte ce urmeaza a fi depuse în cadrul apelului și vor avea loc în:

 

  • Cluj-Napoca (jud. Cluj), în data de 11 septembrie 2019 - seminar dedicat factorilor interesați din regiunile de dezvoltare Vest, Nord-Vest si Centru. Persoanele interesate să participe la seminar sunt rugate sa completeze formularul de înscriere, disponibil AICI, până la data de 2 septembrie 2019 

 

  • Craiova (jud. Dolj), în data de 13 septembrie 2019 - seminar dedicat factorilor interesați din regiunile de dezvoltare Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov. Persoanele interesate să participe la seminar sunt rugate sa completeze formularul de inscriere, disponibil AICI, până la data de 2 septembrie 2019

 

  • Iasi (jud. Iasi), în data de 17 septembrie 2019 - seminar dedicat factorilor interesați din regiunile de dezvoltare Nord-Est și Sud-Est. Persoanele interesate să participe la seminar sunt rugate să completeze formularul de înscriere, disponibil AICI, până la data de 3 septembrie 2019

 

În cazul iîn care vor fi mai multe solicitări de participare decât numarul de locuri disponibile, participanții vor fi selectați în ordinea înscrierii lor, limitându-se participarea mai multor reprezentanți ai aceleiași organizații/ instituții.

Doar persoanele selectate vor primi o invitație oficială, care va cuprinde informații detaliate privitoare la eveniment (locație, agenda etc.).

Niciun cost aferent participării la eveniment nu este suportat de organizatori.

 

Sursa: Fondul Român de Dezvoltare Socială