Seminar destinat identificării de parteneri pentru proiecte de dezvoltare locală

Fondul Roman pentru Dezvoltare Socială, in calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locala, reducerea sărăciei si creșterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, intenționează să organizeze în data de 19 septembrie 2019, la București, un seminar destinat identificării de parteneri pentru proiecte de dezvoltare locală derulate in parteneriat de entități din Romania si Norvegia.

 

Evenimentul este organizat in contextul in care FRDS intenționează să lanseze, in septembrie 2019, apelul pentru propuneri de proiecte "Dezvoltare locala", finanțat prin Granturile Norvegiene 2014-2021. Apelul are o alocare financiara totală de 10.090.640 de euro și iși propune să imbunătățească calitatea și accesul la servicii sociale (educație, sănătate, angajare etc.) pentru grupurile defavorizate.

Seminarul își propune să faciliteze dezvoltarea relațiilor bilaterale între entitățile din România și Norvegia, cu scopul imediat de a stabili parteneriate pentru dezvoltarea și implementarea în comun a proiectelor eligibile în cadrul apelului de propuneri „Dezvoltare locală”

Persoanele interesate de participarea la seminar sunt rugați să completeze formularul de înregistrare până la 1 septembrie 2019.

Formularul este disponibil la următorul link: https://forms.gle/p2HmMHbt2DvvDzGAA.

Dacă există mai multe solicitări de participare decât numărul de locuri disponibile (65 de locuri), participanții vor fi selectați în funcție de motivația invocată în formularul de cerere. Doar participanții selectați vor primi o invitație oficială care va conține informații detaliate despre eveniment.
Pentru participanții din România, FRDS va asigura cazare și prânz (în ziua evenimentului) și va rambursa costurile de transport. Cazarea va fi asigurată doar pentru o noapte și numai pentru participanții care sosesc la distanțe mai mari de 200 km (dus-întors). Cazarea (mic-dejun inclus) va fi oferită în hotelul unde va avea loc seminarul, pe baza opțiunii exprimate de participanții la formularul de înregistrare.

Evenimentul poate fi anulat dacă nici o entitate eligibilă din Norvegia nu își exprimă interesul de a participa la eveniment.

 

Sursa: Fondul Român de Dezvoltare Socială