Servicii de arhitectură și design interior

Arhitectură

Activitatea noastră are ca scop crearea atmosferei și restabilirea demnității spațiilor care pot stabili un dialog cu mediul.

Procesul de proiectare este ghidat de cercetare și analiza contextului, care ne ajută să înțelegem starea actuală a spațiului, permițându-ne să realizăm un design pentru Dumneavoastră care nu este determinat de trecut și nu condiționează viitorul.

Design interior

Obiectivul principal este acela de a determina personalitatea și stilul interpretării Dumneavoastră. Echipa noastră apreciază spațiul studiat de: proiecție lumină, mobilier, materiale, texturi. Pentru a adăuga valoare proiectelor noastre, urmărim activitatea de la început până la starea finală și ne asigurăm astfel de satisfacerea celor mai stricte cerințe.

Management de proiect

Cu acest serviciu vrem să oferim o perspectivă de know-how a sistemelor de management care se axează pe studiile arhitecturale sau orice alt proces care are ca rezultat un produs arhitectural. Aceasta include elaborarea unui plan de calitate, consultanță în planul de lucru, analiza costurilor și beneficiilor, administrarea, managementul resurselor, planurile de comunicare, organizarea organizației clientului și monitorizarea și evaluarea rezultatului.

Urbanism

Proiectele noastre sunt definite prin modul în care abordăm strategiile și metodologiile pentru realizarea planurilor urbane atât în ​​mediul privat cât și în cel public. Avem o echipă tehnică multidisciplinară care dezvoltă pe deplin setul de servicii complexe de arhitectură, urbanism și design.

Subscribe Here


Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Acest website poate fi utilizat numai in conformitate cu Termenii și condițiile de utilizare.

Cautare