Organizare de evenimente și rețele de parteneri

Organizare de evenimente

Oferim servicii complete de organizare de evenimente, pentru autorități și entități publice și din privat. 

Acestea pot fi atât în cadrul implementării proiectelor cu finanțare nerambursabilă, asigurând respectarea specificului acestora, cerințele programelor, pachetul de imagine cât și servicii de organizare evenimente cât și evenimente private. 

Se asigură o gamă largă de servicii pentru organizarea de evenimente, prin: închirieri locație, amenajare locație, servicii de iluminat și sonorizare, asistență tehnică, catering, traduceri, secretariat, rezervări cazare, transport și transfer persoane, servicii de interpretariat, monitorizarea și realizarea rapoartelor de participare (dacă este cazul), asistență de specialitate.

Tipurile de evenimente organizate includ:

  • Forumuri, conferințe, congrese, seminarii, sesiuni de instruire, cursuri şi workshop-uri
  • Campanii de informare și conștientizare
  • Evenimente de tip “zilele orașului”
  • Târguri naționale şi internaționale
  • Lansări de carte
  • Prezentări de firmă, de produse şi de servicii
  • Parteneriate naționale și internaționale şi întâlniri de afaceri.

Sprijin în identificarea de parteneri naționali și internaționali

Facilităm și organizăm evenimente pentru sprijinirea identificării de parteneri naționali și transnaționali pentru proiectele dumneavoastră de dezvoltare.

Multe din programele actuale presupun, pentru eligibilitate sau fezabilitate, crearea unor consorții. Printre avantajele acestor parteneriate, putem enumera nu doar asigurarea condițiilor minime obligatorii pentru depunerea proiectelor, dar parteneriatele pot contribui la creșterea competitivității firmelor implicate, la includerea societăților și instituțiilor românești în lanțul de valori, cu efecte în creșterea atractivității produselor românești, a turismului, promovarea activităților transnaționale și ale schimburilor de experiență.

 

Subscribe Here


Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Acest website poate fi utilizat numai in conformitate cu Termenii și condițiile de utilizare.

Cautare