Termeni si conditii pentru accesarea site-ului

1. Informatii despre site

1.1. Site-ul www.bestprojectteam.ro este proprietatea CER & LIFE SRL , identificata prin CUI 37721472, cu sediul in Craiova, denumita pe parcursul acestor termeni si conditii Best Project Team.

Coordonate de contact:
email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
website: www.bestprojectteam.ro 

1.2. www.bestprojectteam.ro este un site de resurse, care se bazeaza pe informatii, documente si reglementari aflate in vigoare.

1.3. www.bestprojectteam.ro este un site cu acces gratuit, destinat atat specialistilor in finantari nerambursabile, evaluare cat si publicului larg.

1.4. Este interzisa utilizarea www.bestprojectteam.ro, a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul acestuia in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare si/sau prevederilor prezentului document.

2. Conditii Generale

Va recomandam sa studiati acest document cu atentie inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.

2.1. Utilizarea in continuare a acestui website sau a serviciilor sale este echivalenta cu o confirmare explicita a acceptarii tuturor prevederilor acestui document.

Best Project Team isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile respective vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. Din acest motiv, va invitam sa recititi periodic prezentul document. Daca, in orice moment, doriti sa nu mai acceptati in intregime prevederile acestui document, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza acest website. Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

2.2. Continutul www.bestprojectteam.ro si al publicatiilor sale nu reprezinta un punct de vedere oficial al institutiilor, organizatiilor si persoanelor care au furnizat informatiile prezentate in cadrul BestProjectTeam.ro. Pentru detalii complete, singura sursa de informatii de referinta este institutia finantatoare, firma de consultanta, institutia mass-media, organizatia sau persoana solicitanta de consultanta care a furnizat informatiile care au stat la baza informatiilor publicate in cadrul BestProjectTeam.ro sau al celorlalte materiale realizate si publicate in legatura directa si explicita cu BestProjectTeam.ro.

2.3. Best Project Team nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, alte daune financiare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de BestProjectTeam.ro. Nu poate garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe/de pe BestProjectTeam.ro sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre/sub controlul Best Project Team.

2.4. Fiecare utilizator al www.bestprojectteam.ro este de acord ca, la cererea CER & LIFE SRL , sa exonereze de raspundere BestProjectTeam.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document. Acceptarea prezentului regulament reprezintă în mod automat acceptarea utilizării cookiurilor website-ului. Acestea sunt utilizate exclusiv in scopul functionarii website-ului.
 
3. Proprietatea Intelectuala

3.1. Continutul si design-ul www.bestprojectteam.ro, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Best Project Team si sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

3.2. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati pe www.bestprojectteam.ro, realitatea, corectitudinea si exactitatea datelor introduse in baza de date, respectiv drepturile de autor si responsabilitatea asupra acestora, apartin in totalitate detinatorului contului din care acestea au fost postate pe site.

3.3. Utilizatorii pot folosi continutul www.bestprojectteam.ro numai pentru folosinta lor personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii, in prealabil, a unei permisiuni scrise din partea Best Project Team:

 • publicarea, modificarea, transmiterea, retransmiterea, in orice mod sau forma, participarea la transferul, vanzarea ori distributia, oneroasa ori gratuita, a unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil, a unei permisiuni scrise din partea Best Project Team;
 • indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Best Project Team asupra continutului, inclusiv ale tabelelor, schemelor, graficelor si/sau alte elemente pentru care nu se precizeaza in mod expres ca au un alt autor sau provin din alta sursa;
 • reproducerea si/sau stocarea continutului, trimiterea continutului catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, sau catre persoane fizice sau juridice, in orice format, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Best Project Team.

3.4. Continutul www.bestprojectteam.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala.

3.5. Este interzisa orice utilizare a continutului www.bestprojectteam.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului, in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, pot fi trimise la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

3.6. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.bestprojectteam.ro incalca drepturile dvs. privind datele personale, de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat(a) sa trimiteti un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu informatii privind drepturile incalcate, pentru a permite administratorului www.bestprojectteam.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

4. Suspendarea accesului

4.1. Best Project Team va proceda la blocarea conturilor utilizatorilor inregistrati care publica informatii care se dovedesc a fi incorecte sau nereale, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, date personale, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, ori care fac actiuni de natura celor prevazute la articolul 3.6 din prezentul regulament.

5. Abonarea/dezabonarea de la newsletter

5.1. Abonarea la newsletter se va face de la sectiunea din meniu “Aboneaza-te la noutati”, urmand instructiunile.

5.2. Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletterul www.bestprojectteam.ro prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail sau prin solicitare transmisa la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

6. Schimbari ale site-ului

6.1. Best Project Team isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge, in orice moment, portiuni ale site-ului. De asemenea, Best Project Team isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut in cazuri intemeiate.

6.2. Best Project Team urmareste permanent sa ofere informatiile actualizate si corecte. In cazul aparitiei oricaror erori de aceasta natura, utilizatorii sunt invitati sa anunte la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care va verifica in cel mai scurt timp posibil situatia semnalata si va opera eventualele corectii necesare. 

7. Datele cu caracter personal

7.1. Best Project Team respecta legislatia in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

7.2. În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal și în baza Regulamentului privind protecția datelor la nivel european 679/2016, vă puteți exercita oricare dintre următoarele drepturi:

 • dreptul de acces la datele personale care va privesc;
 • dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci când datele sunt inexacte sau incomplete;
 • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (ex. cand datele nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus)
 • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrării in anumite circumstante (ex. atunci când dvs. contestati exactitatea datelor – pentru perioada ce ar permite verificarea exactitatii acelor date);
 • dreptul de a depune o plângere privind protectia datelor;
 • dreptul de a vă opune prelucrarii;
 • dreptul de a vă retrage consimtamantul, in orice moment, pentru prelucrarea datelor personale, la care ati consimtit anterior;
 • dreptul de a fi uitat, în sensul adresarii unei solicitari către operatorul de date pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul online;
 • dreptul de portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dvs. personale catre un alt operator de date personale desemnat de dumneavoastra;
 • dreptul de a fi notificat în caz de încălcări privind securitatea datelor, de către operator.

7.3. Scopul colectarii datelor dvs. personale il reprezinta inregistrarea dvs. cu cont de utilizator si/sau abonarea la informatiile publicate de www.bestprojectteam.ro . Pastram datele din formularele de contact trimise pe termen nedeterminat in scopul deservirii clientilor, dar nu folosim informatiile transmise in ele in scopuri de marketing. Acestea vor fi sterse la cerere sau alte situatii semnalate conform Regulamentului GDPR.

7.4. In cursul abonarii la newsletter-ul Best Project Team va cerem furnizarea urmatoarelor date: prenume, nume, adresa email. Pastram aceste date impreuna cu adresele IP folosite la abonare sau la modificarea datelor atat timp cat va pastrati calitatea de abonat sau pana la solicitarea de a fi sterse.

7.5. Best Project Team nu va dezvalui niciun fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

7.6. Best Project Team poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Best Project Team, respectand Regulamentul (UE) 2016/679 si toate prevederile legale.

8. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

8.1. Anumite parti ale continutului publicat pe www.bestprojectteam.ro pot sa fie furnizate de terte persoane, fizice ori juridice, cu care Best Project Team are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului www.bestprojectteam.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane fizice sau juridice. Best Project Team nu este responsabil in niciun fel asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Best Project Team nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul www.bestprojectteam.ro.

8.2. Preluarea de informatii de catre websituri sau publicatii poate fi facuta numai in acord legislatia in vigoare: „preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de „revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei. Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu detinatorul drepturilor".

8.3. Site-urile web care preiau informatii de pe site-ul www.bestprojectteam.ro vor cita sursa informatiei cu link catre site astfel: la sfarsitul stirii, dupa ultimul paragraf si in afara acestuia (sau la inceputul stirii, in functie de layout-urile site-urilor in cauza), se va preciza in mod vizibil: „sursa: www.bestprojectteam.ro", cu trimitere la link activ catre site-ul www.bestprojectteam.ro .

8.4. Best Project Team nu este responsabil pentru continutul paginilor web la care se face trimitere din continutul www.bestprojectteam.ro.

9. Forta majora

9.1. BestProjectTeam.ro este un serviciu activ non-stop (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana). Acesta poate suferi intreruperi temporare ale functionarii in scopul realizarii de activitati de intretinere. Best Project Team nu poate fi facuta responsabila pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de catre www.bestprojectteam.ro sau de catre publicatiile aparute in legatura directa cu www.bestprojectteam.ro, daca intarzierea sau eroarea a rezultat direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa sau Best Project Team.

Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la Internet, functionarea defectuoasa sau oprirea serverelor pe care este postat, actiunea virusilor informatici, accesul neautorizat in sistemele informatice, erorile de operare, etc.

10. Legea guvernanta

10.1. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul document vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

10.2. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiulu

Subscribe Here


Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Acest website poate fi utilizat numai in conformitate cu Termenii și condițiile de utilizare.

Cautare